Tennistraining jeugd inschrijven

Geef aan welke dagdelen/dagen je beschikbaar bent om te trainen. We zullen proberen om groepsindelingen te maken op basis van deze wensen. Het kan echter zo zijn dat er op de door jullie opgegeven beschikbare trainingsmogelijkheden geen groepen gemaakt kunnen worden. In dat geval krijgen jullie van ons z.s.m. bericht en bieden wij jullie een eventueel alternatief aan. Wil je zeker zijn van plaatsing geef ons dan zoveel mogelijk trainingsmogelijkheden door! Wil je met iemand trainen? Bespreek en stem dan eerst met elkaar af wat jullie willen en geef dan hetzelfde door via het formulier (dan is de kans groter dat je samen ingedeeld gaat en kunt worden). 

Voorwaarden:

  • Trainers en TC delen de groepen in naar: 1) niveau, 2) aantal keren training per week, 3) leeftijden 4) overige wensen.
  • Inschrijving middels dit formulier en plaatsing binnen de aangegeven uren betekent dat het gehele bedrag voor de training verschuldigd is, ongeacht ziekte, blessure of terugtrekking gedurende de trainingsperiode.
  • Je mag wensen en voorkeuren doorgeven, helaas kunnen we hier niet altijd aan voldoen. Hoewel we ieders wensen zoveel mogelijk respecteren kunnen we niet uitsluiten dat 1) groepen van 4 samengevoegd moeten worden of dat 2) groepen van 4 of 8 uitgebreid moeten worden naar 5 of 9 of dat 3) je wordt ingedeeld in een groep met trainingsduur van een uur. Dit hangt samen met het beschikbare aantal banen en/of trainersuren. 
  • Later aanmelden betekent schikken in de nog beschikbare plaatsen.
  • Ouder/verzorger verklaart zich middels ondertekening akkoord met de trainingsvoorwaarden.

Let op! Je kunt alleen tennislessen volgen wanneer je lid bent van de club. Schrijf je dus eerst in via het inschrijfformulier, voordat je je aanmeldt voor de tennislessen.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier Training Jeugd tot de op het formulier gestelde sluitingsdatum

Voor info kan je terecht bij [email protected].