Najaarscompetitie 2022 jeugd inschrijven

Wil je aan de competitie meedoen? Dat kan! Hieronder tref je alle benodigde informatie aan welke je nodig hebt om deel te nemen aan de competitie bij RTC N.I.P..

Let op: aanmelden vóór 13 juni 2022, dit kan alleen via de site van RTC N.I.P.. Overige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.  Aanmelden na 13 juni kan maar deze zullen ingedeeld worden in de reeds gemaakte teams.

De kosten voor deelname aan de groen en juniorencompetitie bedragen €16,- per jeugdlid. 

Speeldata: 

Voordat je je inschrijft vragen we je om zorgvuldig de voorwaarden te lezen. Deze kun je hieronder lezen:

  1. De Technische Commissie maakt i.o.m. de trainers de indeling van de teams en bepaalt waarin gespeeld wordt.
  2. Bij RTC N.I.P. kan een jeugdlid enkel deelnemen aan de voorjaarscompetitie indien het jeugdlid tevens bij onze club minimaal één clubtraining volgt vanwege de verbondenheid met onze club en het onderlinge contact van onze jeugdleden. Schrijft een jeugdlid zich in en nadien blijkt dat er geen clubtraining gevolgd zal worden dan kan het zijn dat het jeugdlid niet mag uitkomen voor een team. Dispensatie kan aangevraagd worden via [email protected]. Dispensatie zal per individueel geval worden behandeld. Voor de najaarscompetitie geldt deze verplichting niet. 
  3. De teams bepalen onderling de speelvolgorde gedurende de competitiedagen. Komt een team er onderling niet uit dan overlegt de aanvoerder van het team met de Competitieleider.
  4. In sommige jeugdteams kunnen de trainers gedurende de competitie de speelvolgorde bepalen. Factoren waarnaar gekeken worden zijn bijvoorbeeld: speelsterkte (ook actuele), ranking en naar de situatie van elk individueel jeugdlid.
  5. Met het versturen van het formulier verklaart de inschrijver zich akkoord met deze voorwaarden.  

Vragen over de competitie kunnen gesteld worden via [email protected]

Schrijf je in voor de competitie via dit inschrijfformulier voor de op het formulier gestelde sluitingsdatum.