Voorjaarscompetitie 2024 jeugd inschrijven

Wil je aan de competitie meedoen? Dat kan! Hieronder tref je alle benodigde informatie aan welke je nodig hebt om deel te nemen aan de competitie bij RTC N.I.P..

Let op: aanmelden vóór januari 2024, dit kan alleen via de site van RTC N.I.P.. Overige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.  Aanmelden na 5 januari kan maar deze zullen ingedeeld worden in de reeds gemaakte teams.

De kosten voor deelname aan de groen en juniorencompetitie bedragen €16,- per jeugdlid. 

Voordat je je inschrijft vragen we je om zorgvuldig de voorwaarden te lezen. Deze kun je hieronder lezen:

  1. De Technische Commissie maakt i.o.m. de trainers de indeling van de teams en bepaalt waarin gespeeld wordt.
  2. Bij RTC N.I.P. kan een jeugdlid enkel deelnemen aan de voorjaarscompetitie indien het jeugdlid tevens bij onze club minimaal één clubtraining volgt vanwege de verbondenheid met onze club en het onderlinge contact van onze jeugdleden. Schrijft een jeugdlid zich in en nadien blijkt dat er geen clubtraining gevolgd zal worden dan kan het zijn dat het jeugdlid niet mag uitkomen voor een team. Dispensatie kan aangevraagd worden via [email protected]. Dispensatie zal per individueel geval worden behandeld. Voor de najaarscompetitie geldt deze verplichting niet. 
  3. De teams bepalen onderling de speelvolgorde gedurende de competitiedagen. Komt een team er onderling niet uit dan overlegt de aanvoerder van het team met de Competitieleider.
  4. In sommige jeugdteams kunnen de trainers gedurende de competitie de speelvolgorde bepalen. Factoren waarnaar gekeken worden zijn bijvoorbeeld: speelsterkte (ook actuele), ranking en naar de situatie van elk individueel jeugdlid.
  5. Met het versturen van het formulier verklaart de inschrijver zich akkoord met deze voorwaarden.  
  6. Begeleiders van onze jeugdteams zijn de ouders van deze teams. Op verzoek van de Technische Commissie dient uit elk team minstens 1 ouder beschikbaar te zijn om het team en de tegenstanders van dat team te begeleiden. Hieronder wordt verstaan: ontvangst van tegenstanders, namens de club drankje aanbieden aan begeleiders van de tegenstanders bij ontvangst. Begeleiding van beide teams tijdens de wedstrijddag, zorgen dat de banen er correct bijliggen na gebruik en invullen standen voor vertrek van het park. Per thuiswedstrijddag zal er per dagdeel tevens een VCL uit desbetreffende teams worden gevraagd. Dit betekent concreet dat het kan voorkomen dat een team in de ochtend of middag de baanindelingen moet bepalen, de ballen voor deze teams moet verzorgen (uitdelen) en eventuele geschillen van het eigen maar ook de andere teams moet oplossen. Het is daarom van belang dat ook de ouders de regels goed kennen.

Vragen over de competitie kunnen gesteld worden via [email protected].

Schrijf je in voor de competitie via dit inschrijfformulier voor de op het formulier gestelde sluitingsdatum.