Tennistrainers TTA

Sinds 2019 is RTC N.I.P. een samenwerking aangegaan met TTA (Tennis Time Academy) voor de tennistraining. TTA staat onder leiding van Marcel Gerards, die zich hier introduceert.

Mijn naam is Marcel Gerards, 38 jaar oud. Ik ben met mijn vrouw Nadia en onze zoon Xavi - Gabriel (2,5 jaar oud) woonachtig in Roermond.
Ik ben sinds 2002 actief in de internationale en nationale tennis top. Ben trotste eigenaar van 2 tennis academy’s. Als neventaak ben ik docent in verschillenden opleidingsvormen rondom tennis & coaching.
In mijn jeugd heb ik verdienstelijk getennist, speelde ondermeer jeugd Daviscup voor Nederland en nam deel aan de Orange Bowl in de Verenigde Staten. Ik ben nog steeds trots op mijn nationale jeugd titel die ik behaalde in 1994.
En deze trots is hetzelfde nu ik hoofd trainer ben geworden bij RTC N.I.P. te Roermond.
Samen met jullie maken we van RTC N.I.P. weer de club van Limburg!
Graag deel ik met jullie mijn passie en intrinsieke motivatie voor het tennis. Dit is het fundament voor alle trainingen, coachen en begeleiden.
“ Get in the game “

Voor vragen contact Marcel Gerards.

Let op! Je kunt alleen tennislessen volgen wanneer je lid bent van de club. Schrijf je dus eerst in via het inschrijfformulier, voordat je je aanmeldt voor de tennislessen.