Padel competitie algemeen

RTC N.I.P. biedt de padelleden de mogelijkheid om mee te doen met de voorjaars-, zomer- en/of najaarscompetitie van de KNLTB.

Ieder padellid kan meedoen aan de padelcompetitie; of je nou beginner of wedstrijdspeler bent, iedereen die padel wil spelen is welkom! In de padel competitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. Een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Het is aan te raden om een team van 5-6 spelers te hebben voor het geval er iemand uitvalt of niet kan spelen. 

Inschrijven voor de padel-competitie is per periode.

Voor de competitie kan je je op 2 manieren aanmelden:

  • TEAM  - een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Het is aan te raden om een team van 5-6 spelers te hebben voor het geval er iemand uitvalt of niet kan spelen. 1 iemand hoeft zich maar op te geven met de namen van de teamleden (bij voorkeur de teamcaptain).
  • INDIVIDUEEL – je komt op een “verzamel” lijst. Bij genoeg aanmeldingen vormen wij, de Padel commissie, teams van 5/6 spelers op basis van speelsterkte. Het kan dus zijn dat er mensen teleurgesteld moeten worden. Deze mensen worden wel op een reservelijst gezet. Als er een team een keer spelers te kort komt zouden de reserve spelers gevraagd kunnen worden. 

Per team wordt een competitiebijdrage gevraagd. 

Heb je vragen, stuur een e-mail naar [email protected].