Tenniskids Blauw

Op zoek naar een leuke sport voor jouw zoontje of dochtertje? Je kan dan bij RTC N.I.P. terecht voor balvaardigheidslessen voor kinderen van 4-6 jaar.

Hierbij leren ze niet alleen de eerste beginselen van tennis. Er wordt ook gewerkt een goede hand-oog coördinatie. Een belangrijke ontwikkeling voor de motoriek. Kortom: leuk, leerzaam en lekker buiten.

Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij de eerste bal- en racketvaardigheden. De oefeningen, zoals tikspelletjes en balspelletjes met en zonder racket, zijn speciaal afgestemd op de leeftijd en de belevingswereld van een kind.

Na afloop ontvangen de kinderen een diploma en wordt gekeken of ze klaar zijn om door te stromen naar Tenniskids Rood.

De lessen starten meerdere keren per jaar, ook in de winterperiode, en worden gegeven door gequalificeerde trainers, bijgestaan door oudere jeugdleden van RTC N.I.P..

Kosten: 10 lessen voor €65,-. De kinderen worden dan ook lid gedurende het lopende verenigingsjaar, maar er hoeft nog niet contributie betaald te worden.

Je kan je kind via dit formulier aanmelden (kies als Lidmaatschap "Tenniskids Blauw"; voor dit lidmaatschap wordt geen contributie gerekend); we nemen dan contact met je op om te bepalen wanneer de lessen van start kunnen gaan.

Voor meer informatie kan je terecht bij de Jeugdcommissie.