Sponsor worden

Onze racketvereniging NIP hecht veel waarde aan het creëren van een betrokken partnernetwerk. Door te sponsoren, ondersteunt u niet alleen de gehele vereniging, maar door te sponsoren faciliteert u sporten voor jong en oud in de regio Roermond en draagt u bij aan een gezonde levensstijl. Bovendien krijgt u de kans om een waardevol netwerk op te bouwen.
Sponsor worden bij onze racketvereniging biedt diverse mogelijkheden om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Wij hebben verschillende sponsorvormen beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Voor onze sponsoren organiseren wij een aantal keren per jaar interessante bijeenkomsten met een hapje en een drankje waarin wij u de mogelijkheid bieden om u als bedrijf te presenteren en elkaar te leren kennen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot sponsoring? Neem dan gerust contact op met een van de personen van onze sponsorcommissie. Wij staan klaar om met u in gesprek te gaan en alle mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we kijken naar de beste manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd onze vereniging te ondersteunen.

Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en hopen u binnenkort als trotse sponsor te mogen verwelkomen bij onze vereniging.

Sponsorcommissie NIP
Pé, Nikki, Ellen, Margot & Desiree
[email protected]