Lid worden

Personal information

1/2 Algemeen
2/2 Overig
>
>
>

Wat leuk dat je lid wil worden van onze club! Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Alle items met een * zijn verplicht in te vullen.

Voor informatie over de verschillende lidmaatschappen klik je op deze link.

Voor vragen over het lidmaatschap kan je terecht bij de ledenadministratie.

Als je als bestaand lid je lidmaatschap wil wijzigen (b.v. van tennis naar de combi tennis/padel) stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie en vermeld daarbij je naam, lidnummer en de wijziging(en).

Belangrijk om te weten:

Upload je pasfoto van maximaal 2MB.
Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), lees onze privacy policy.
Met het KNLTB bondsnummer dat je na je bevestiging van inschrijving per post ontvangt kan je je wachtwoord aanvragen om in te loggen in de KNLTB ClubApp en op de RTC N.I.P. website; met deze login kan je hier de statuten en het huishoudelijk reglement inzien.
Via de KNLTB ClubApp, de RTC N.I.P. website en e-mail houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en clubactiviteiten.

Het verenigingsjaar van RTC N.I.P. loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap van RTC N.I.P. wordt ieder jaar automatisch verlengd.

Indien je je lidmaatschap wenst te beëindigen, dien je dit schriftelijk voor 1 december van het lopende jaar te doen. In geval van opzegging vindt er geen restitutie van de contributie voor het lopende verenigingsjaar plaats. Bij opzeggen na 1 december blijf je de volledige contributie voor het betreffende verenigingsjaar verschuldigd!