Voorjaarscompetitie jeugd 2020

Let op: aanmelden vóór 02 December 2019, dit kan alleen via de site van RTC N.I.P. Overige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. De Technische Commissie maken i.o.m. de trainers de indeling van de teams en bepalen waarin gespeeld wordt. Aanmelden na 02 December kan maar deze zullen ingedeeld worden in de reeds gemaakte teams.


Voorwaarden

  1. Aanmelding verplicht om deel te nemen aan de competitie. Onvolledige of te late aanmeldingen lopen het risico niet meer in behandeling te kunnen worden genomen.
  2. Je bent lid van RTC N.I.P. en in het bezit van een geldige KNLTB ledenpas.
  3. Deelname aan de competitie verplicht het team tot aanwezigheid op de speeldagen (informatie over de speeldagen ontvangen jullie via de jeugdcommissie of de technische commissie. Info  over Rood-Oranje is te raadplegen via https://tenniskids.toernooi.nl en vanaf Groen via de site van de KNLTB: mijnknltb.toernooi.nl).
  4. Ik weet dat de indeling wordt gemaakt door de Technische Commissie i.o.m. de trainers. Zij bepalen in welke categorie gespeeld wordt en bepalen de teamindeling. Vragen over de competitie kunnen gesteld worden via tc@rtc-nip.nl .
  5. Met het versturen van het formulier verklaart de inschrijver zich akkoord met deze voorwaarden.
  6. Ik weet dat indien een teamlid zich terugtrekt na de aangegeven sluitingsdatum, hierboven genoemd, dit teamlid ten alle tijden een vergoeding ter hoogte van €15,- moet voldoen i.v.m. de competitiebijdrage. Moet het team zich in volledigheid terugtrekken n.a.v. het besluit van het terugtrekkende teamlid dan zal de door de KNLTB opgelegde boete kunnen worden verhaald door RTC-N.I.P. op het terugtrekkende teamlid.