It's time to play tennis - lid worden

Wij gaan er van uit dat de kennismaking met de leukste sport ter wereld en onze club tijdens It's time to play tennis zo goed bevalt, dat je lid wilt worden. Wat heeft RTC N.I.P. je dan te bieden?

Je kan je aan het eind van de de It's time to play tennis weken inschrijven voor groepstraining voor de rest van het seizoen. De groepsgrootte en tijdstippen worden bepaald aan de hand van het aantal inschrijvingen. Voorwaarde voor het volgen van de training is dat je lid bent van RTC N.I.P..

De trainingen worden gegeven door de TTA trainers waarmee je kennis hebt gemaakt tijdens de It's time to play tennis actie.

Daarnaast kun je kiezen uit een menu van actviteiten onder het motto "alles mag, niets moet".

Voor volwassenen:
- rode draad: iedere dinsdag zonder afspraak onderlinge partijen met en tegen gelijkgestemden, voor alle niveaus, met een hapje en een drankje.
- clubtoernooien: gedurende een dag of week(end) onderlinge wedstrijden tegen spelers van hetzelfde niveau.
- competitie: in het voor- en najaar 7 weken op een vaste dag van de week wedstrijden tegen clubs uit regio, in allerlei vormen, op speelsterkte en een te kiezen dag van de week.
- KNLTB toernooien: voor de duur van 1 week, bij RTC N.I.P. of clubs uit de regio, vrije inschrijving voor alle leden van de KNLTB, ingedeeld naar niveau.
- 65+ activiteiten: sportieve dag georganiseerd met veel tennis en een hapje en een drankje; iedere maandag-, donderdag– en vrijdagochtend wordt er volop getennist door een grote groep 65+ ers.

Bij ons wordt de bar beheerd door een betaalde kracht, dus als lid hoef je geen bardienst te draaien.

Voor de kids:
- clubtoernooien: gedurende een dag of week(end) onderlinge wedstrijden tegen spelers van hetzelfde niveau.
- competitie: in het voor- en najaar 7 weken op zondag wedstrijden tegen clubs uit regio, in allerlei vormen en leeftijdscategorieen, op speelsterkte.
- KNLTB toernooien: voor de duur van 1 week, bij RTC N.I.P. of clubs uit de regio, vrije inschrijving voor alle leden van de KNLTB, ingedeeld naar leeftijd en niveau.
- allerlei andere activiteiten zoals het jeugdkamp, bezoek Libema open, winter activiteit.

Je kan ook onbeperkt vrij spelen met je tennismaatjes die ook lid zijn. Met zijn tweeën of vieren; je reserveert vantevoren een baan via de ClubApp, zodat je zeker weet dat je terecht kan. Je mag een niet lid 2 keer jaar voor €5,- per keer introduceren.

Ook biedt RTC N.I.P. veel ruimte om als vrijwilliger in bijvoorbeeld een commissie mee te werken aan de groei en bloei van de club.

Je kunt bij RTC N.I.P. ook padel spelen.

Dus heel veel redenen om lid te worden van RTC N.I.P.; via deze link ga je naar het inschrijfformulier. De informatie over de lidmaatschapskosten vind je hier.
Als welkomstcadeau krijg je als deelnemer aan de It's time to play tennis actie een blik ballen en hoef je als volwassene geen inschrijfgeld te betalen.

Hier op onze site vind je nog veel meer informatie over je nieuwe club.

Mocht je vragen hebben, stel ze aan een van de trainers/vrijwilligers voor, tijdens en na deze proeflessen of stuur ze naar [email protected].