Tenniskids@School

Welkom bij RTC N.I.P.

Ons park ligt vlak achter het mooie kasteeltje Hattem. Een mooie plek midden in het groen en toch in de stad. Het park is makkelijk te bereiken met de fiets en beschikt over een minibaan zodat er op elk niveau lekker gespeeld kan worden.

RTC N.I.P. is een sportieve club die graag het juiste evenwicht zoekt tussen sporten, ontspannen en  gezelligheid. Om dit bereiken proberen we de kinderen verschillenden activiteiten aan te bieden. Naast trainingen geven we vaak clinics om extra dingen te leren én we bieden leuke activiteiten buiten het tennissen om. Want niks is leuker om zowel óp als ook náást de tennisbaan lol te hebben met je clubgenoten. Zo hebben we een jeugdkamp, een feestavond, een halloweentocht, maar gaan we ook schaatsen of bezoeken een escaperoom. We zijn steeds druk bezig met nieuwe leuke ideeën en combineren die soms met de activiteiten van de senioren. Want gezelligheid kent geen leeftijdsgrens!

 

Wat kun je ons verwachten:

  • Goede trainingen en de mogelijkheid om iedereen zoveel mogelijk op zijn eigen niveau te laten trainen, zodat het sporten ook leuk blijft.
  • Gezellige clubtoernooien waarbij men niet alleen meer clubgenoten leert kennen maar ook de wedstrijdvaardigheden.
  • Clinics, bootcamps of workshops over alle facetten omtrent tennis, denk aan voeding, sportiviteit en voettraining, conditie enz.
  • Vele verschillende activiteiten die door de jeugdcommissie georganiseerd worden. Vorig jaar waren dit er meer dan 10!
  • Goed begeleide competitiedagen en een fijne thuisbasis.
  • De mogelijkheid om het hele jaar door te tennissen. In de zomer op de blessurevriendelijke gravelbanen en in de winter binnen in de hal, beschermd tegen de regen en de kou.

 

Ons lidmaatschap bestaat uit 3 onderdelen:

  • Clublidmaatschap: 80 euro voor 1 jaar voor junioren.
  • Trainingslessen: we bieden verschillende mogelijkheden aan, zodat we in ieders behoefte kunnen voorzien (zie trainingen).
  • Competitie: er wordt een kleine bijdrage gevraagd vanuit de KNLTB voor het meedoen aan de competitie. Daarnaast zorgen wij bij thuiswedstrijden voor de versnaperingen en het drinken. 


Word je nu lid van RTC N.I.P en meld je je aan voor de trainingen van dit voorjaar, dan krijg je van ons een racket en een set tennisballen. Zo kun je meteen van start gaan!

We zien de tennislessen op school als 2 gratis proeflessen. Mocht je toch gebruik willen maken van 2 extra proeflessen dan vervalt helaas deze actie. Daarnaast vragen we je aan te melden vóór 20 maart, zodat we de competitie en trainingen goed kunnen inplannen.

 

Aanmelden voor het clublidmaatshap: klik hier

Aanmelden voor de trainingen: klik hier

Wil je ook meedoen met de competitie: klik hier  

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar tc@rtc-nip.nl.

 

Openingstoernooi

We nodigen je uit om 29 maart naar ons openingstoernooi te komen (start 13.00) en samen met ons de start van het seizoen te vieren! Wil je mee tennissen, mail naar jeugdcommissie@rtc-nip.nl en vermeld daarbij je naam, leeftijd, niveau en telefoonnummer. Je zult dan ook een mail ontvangen met meer informatie.

 

Hopelijk tot op de tennisbaan!