Padel najaarscompetitie 2022 inschrijven

RTC N.I.P. wil de padelleden de mogelijkheid bieden om mee te doen met de najaarscompetitie van de KNLTB, die plaatsvindt in september en oktober 2022.   

Ieder padellid kan meedoen aan de padelcompetitie; of je nou beginner of wedstrijdspeler bent, iedereen die padel wil spelen is welkom! In de padel competitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. Een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Het is aan te raden om een team van 5-6 spelers te hebben voor het geval er iemand uitvalt of niet kan spelen. 

Inschrijven voor de padel-competitie in het najaar van 2022 is nu mogelijk!

De speeldata voor de najaarscompetitie zijn:  

We kunnen maar een beperkt aantal teams inschrijven i.v.m. het aantal banen dat wij hebben. Snel zijn is dan ook hier de boodschap!  

Vrijdag* (avond), Zaterdag** en Zondag***:

 • 1 baan : 1 t/m 2 teams
 • 2 banen : 3 t/m 4 teams

*Starttijd thuis 19:00 uur

**Starttijd thuis 13:00 uur 

***Starttijd thuis 10:00 uur 

Voor deze zomercompetitie kan je je op 2 manieren aanmelden:

 • TEAM  - een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Het is aan te raden om een team van 5-6 spelers te hebben voor het geval er iemand uitvalt of niet kan spelen. 1 iemand hoeft zich maar op te geven met de namen van de teamleden (bij voorkeur de teamcaptain).
 • INDIVIDUEEL – je komt op een “verzamel” lijst. Bij genoeg aanmeldingen vormen wij, de Padel commissie, teams van 5/6 spelers op basis van speelsterkte. Het kan dus zijn dat er mensen teleurgesteld moeten worden. Deze mensen worden wel op een reservelijst gezet. Als er een team een keer spelers te kort komt zouden de reserve spelers gevraagd kunnen worden. 

Kosten per team zullen €125,- zijn. 

Aanmelden kan t/m zondag 12 juni 2022. Wat moet je hiervoor doen?
Stuur een e-mail naar [email protected]  met als onderwerp: Aanmelding najaarscompetitie 2022.
Vermeld in de e-mail het volgende :

 • Naam (voor- en achternaam)
 • TEAM of INDIVIDUEEL 
  • Bij TEAM graag de namen van de teamleden en wie de captain(s) is/zijn.
  • Als je je individueel aanmeldt aangeven of je op de reservelijst wil komen.
 • Welke dag je wil spelen; vrijdag (avond), zaterdag of zondag.