Padel voorjaarscompetitie 2022 inschrijven

RTC N.I.P. wil de padelleden de mogelijkheid bieden om mee te doen met de voorjaarscompetitie van de KNLTB, die plaatsvindt in april en mei 2022.   

Ieder padellid kan meedoen aan de padelcompetitie; of je nou beginner of wedstrijdspeler bent, iedereen die padel wil spelen is welkom! In de padel voorjaarscompetitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. Een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Het is aan te raden om een team van 5-6 spelers te hebben voor het geval er iemand uitvalt of niet kan spelen. 

Wil je met deze voorjaarscompetitie meedoen vul dan snel het inschrijfformulier in en je wordt tijdig geïnformeerd over deze voorjaarscompetitie. Inschrijving is geen garantie, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij te weinig inschrijvingen gaat het sowieso niet door.

Als je je inschrijft met een groep dan graag bij opmerkingen de namen van de andere spelers vermelden zodat wij er zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. De padelcommissie beslist over de uiteindelijke teamindeling. 

Schrijf je snel in voor 9 januari 2022, wij moeten ons voor 13 januari inschrijven bij de KNLTB. Voor vragen of opmerkingen stuur een mail naar: [email protected]

Het inschrijfformulier vind je hier.