Over N.I.P.

Tennispark Hattem, waarover de vereniging beschikt, is prachtig gelegen aan de Maastrichterweg naast Kasteeltje Hattem, in het gelijknamige park. Het tennispark bestaat uit 11 gravelbanen, waarvan er 9 voorzien zijn van kunstlicht. De baancapaciteit biedt de circa 550 seniorleden en 180 junioren de garantie dat er op vrijwel elk gewenst moment getennist kan worden, zonder wachttijden.

Het omvangrijke ledenbestand en het beleid van de vereniging biedt eenieder de mogelijkheid op het gewenste niveau en in de gewenste wijze de tennissport te beoefenen: van jong tot oud en van beginner tot professional. Aan elke groep wordt aandacht besteed. Dit gebeurt onder andere in de vorm van trainingen voor jeugd en senioren, competitieteams op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag op alle mogelijke niveaus en een overvolle activiteitenkalender, die ook sterk bijdraagt aan de sfeer en gezelligheid op de club. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wekelijkse Rode Draad, het openings- en slottoernooi, de Familiedag, het slot competitiefeest, uitwisselingen met andere verenigingen en de clubkampioenschappen. De combinatie van recreatief en prestatief tennis in een sportieve atmosfeer is kernmerkend voor RTC N.I.P.

Voor het proeven van de echte N.I.P.-sfeer is iedereen tijdens het seizoen, van april tot begin oktober, van harte welkom in het gezellige clubhuis "'t Knipuigske". Het clubhuis wordt professioneel gerund, zodat de leden geen diensten hoeven te draaien en u op uitstekende wijze voorzien wordt van een drankje en hapje na afloop van een potje tennis

Middels deze internetsite, met onze facebookpagina: https://www.facebook.com/niproermond/ en via email zullen wij proberen u up-to-date te houden over de diverse activiteiten binnen de club.

Ook wanneer u nog geen lid bent, kunt u op deze site de nodige informatie aantreffen om een goed beeld van RTC N.I.P. te krijgen. Wilt u graag aanvullende informatie ontvangen, neem dan even contact met ons op of kom even langs op tennispark Hattem. Wij verwelkomen u graag.