Tenniskids blauw - kennismaken met tennis voor de kleintjes!

RTC N.I.P. start in februari en maart een hele leuke cursus voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, om kennis te maken met de tennissport en onze leuke vereniging. 
Naast balvaardigheid wordt ook bewegingsvaardigheid gestimuleerd. 

Tenniskids blauw is de start van een compleet Tenniskids programma, waarin een kind verschillende tennisniveaus doorloopt. De kinderen krijgen 2 lessen van een professionele tennistrainer, die hen spelenderwijs steeds meer leert over tennis. Elke les bestaat uit verschillende oefeningen, zoals tik- en balspelletjes, met en zonder racket. Er wordt met een blauwe tennisbal gespeeld; deze is groter en zachter en daarom fijner om mee te spelen voor de allerkleinsten. Kinderen hebben enkel sportschoenen nodig voor binnengebruik. Een eigen racket of tennisschoenen zijn niet nodig. 

Wanneer? 

Zondag 10 februari en 10 maart van 11.00 - 12.00 uur start de cursus

Waar?

De cursus vindt plaats bij Sportcentrum Swalmen. Adres: Peelveldlaan 40, te Swalmen. Na de eerste twee binnenlessen (10 februari en 10 maart) zal de cursus op de tennisvelden van RTC N.I.P. verdergaan. 

Deelnemen?

Deelname aan de cursus kost € 6,- per les. Schrijf je je in voor de voorjaarscursus is het lidmaatschap voor het eerste jaar bij onze vereniging inbegrepen. 
Meld je aan bij jeugdcommissie@rtc-nip.nl onder vermelding van naam, adres, geboortedatum, school en telefoonnummer. 

Vragen?

Bel met Anouk Kivit van Haaften - Druncks op nummer 06 - 13 63 74 00