Oranje boven

Zaterdag 15 september 2018

Om 13.15 vertrekken we met 12 tennisspelers en een ‘fotograaf’ naar Duitsland. We zijn uitgenodigd door een vereniging uit Waldniel om hun 65 jarig Jubileum te komen vieren.

We gaan voor een serieus potje tennis. De rankings en namen zijn vantevoren doorgegeven.Het competitie element is volop aanwezig. Stefan, Emiel, Sabien, Eefje, Rene, Eric H., Sjang, Carla v.d. B, Henriette, Ine, Don, en Sabine hebben er zin in.

De eerste ronde is een Herendubbel en Damesdubbel van 50 minuten.
Winst voor RTC NIP Roermond met 5-1
De Mixronde die volgt eindigt op 3-3
Totaal 8-4 winst voor RTC NIP

De derde ronde is een fun ronde waarbij Nederland en Duitsland volledig gemixed wordt middels racket uitzoeken. De sfeer is goed en het tennisniveau is mooi om te bekijken. We sluiten af met een ‘prijsuitreiking’. NIP spelers ontvangen een souvenir voor aan hun tennistas.

RTC NIP overhandigt de Tennis Gemeinschaft Waldniel een mooie muurdecoratie voor in het clubhuis als blijvende herinnering aan deze sportieve uitwisseling ter ere van het 65 jarig jubileum. En een boek van ons eigen 100 jarige bestaan met een Duits voorwoord door onze voorzitter. De geschenken worden erg gewaardeerd door de clubleden.

We sluiten af met een overheerlijk buffet met antipasti, vissoep, nudels en vleessoorten. Rond 21.00 vertrekt het sportieve NIP gezelschap weer richting Roermond. We kijken terug op een geslaagde uitwisseling en nodigen Waldniel een volgende keer graag uit op ons mooie tennispark in Remunj.