NEW IN TOWN - Padel bij RTC N.I.P. te Roermond - corona update

28 september 2021


De eerste padelbanen in Roermond komen er aan! Er wordt inmiddels druk aan de zogenaamde padelkooien gewerkt, nadat afgelopen weken de onderlaag en betonlaag zijn gestort.
 
De officiële opening van de RTC N.I.P. padelbanen zal vanwege de recente coronamaatregelen worden verplaatst naar een later moment in het voorjaar van 2022. Maar het goede nieuws is dat sporten en zeker buitensporten nog steeds mogelijk is. Dus we laten de clinics in aangepaste vorm door gaan in het weekend van 20 en 21 november. 
Schrijf je nu al in voor deze dagen en noteer die data alvast in jullie agenda! Let ook op de social media berichten van RTC N.I.P..
 
We gaan er wat moois van maken. Wij zijn namelijk de eerste vereniging binnen Roermond en omstreken die deze leuke, nieuwe, spectaculaire sport gaat aanbieden!
 
Op de website padel-roermond.nl houden we je  uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de aanleg van de banen en de activiteiten die gaan volgen. 
Hier tref je ook meer achtergrondinformatie aan, zoals de spelregels van padel en hoe een rally er uit kan zien.
 
Je kunt je nu al inschrijven om (aspirant)lid te worden van padel. We hebben een interessant Early Bird aanbod voor zowel leden als niet-leden. Bij het combi lidmaatschap kan er zowel tennis als padel gespeeld worden!
We verwachten dat het storm gaat lopen bij deze nieuwe sport padel, dus wacht niet te lang om je in te schrijven!
 
Zie hier wat foto's van de bouw!
 

Nieuwscategorieën