Indoor tennisles voor kinderen 4-6 jaar!

Doe je ook mee?

Ben je tussen de 4-6 jaar oud en wil je graag een leuke sport leren deze winter? Geef je je dan op voor indoor tennislessen, tenniskids blauw, van RTC N.I.P.

Wat houdt het in

Tenniskids Blauw is de start van een compleet Tenniskidsprogramma, waarin verschillende tennisniveaus Bauw, rood, oranje, groen en geel) doorlopen worden. Bij Tenniskids Blauw krijgen de kinderen 10 Lessen van een professionele tennistrainer, die hen spelenderwijs steeds meer leert over tennis. Elke les bestaat uit verschillende oefeningen, zoals tik- en balspelletjes, met en zonder racket. Er wordt met een blauwe tennisbal gespeeld. Deze bal is groter en zachter, waardoor je er makkelijker mee speelt. Aan het einde van de cursus ontvang je een balvaardig-heidsdiploma.

Je hebt geen eigen racket of tennisschoenen nodig. Alleen sportschoenen met een niet te grof profiel.

Waar en wanneer

De cursus start op zaterdag 11 januari van 9.30-10.30 uur en eindigt op 21 maart in de tennishal van Dennemarken (Elmpterweg 46, 6042 KL Roermond). Er zal 22 februari geen les gegeven worden.

Start nu met Tenniskids Blauw

Deelname aan deze cursus kost 60 Euro voor 10 lessen. Het lidmaatschap bij tennisvereniging RTC N.I.P.voor dit jaar is hierbij meteen inclusief, waardoor meegedaan kan worden met vele andere leuke activiteiten, die door de vereniging georganiseerd worden (voor meer informatie kijk op www.rtc-nip.nl).

Meld je aan vóór 4 januari bij jeugdcommissie@rtc-nip.nl onder vermelding van naam, adres, geboortedatum, school en telefoonnummer. Reageer snel, want er zijn maximaal 10 plekken vrij!