Cursus tenniskids Blauw

 

Doe je ook mee? Ben je tussen de 4-6 jaar oud en wil je op een leuke manier tennis leren spelen?

RTC N.I.P. heeft een hele leuke cursus voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar waarbij naast de balvaardigheid ook de bewegingsvaardigheden gestimuleerd worden. Wat houdt het in?

Tenniskids Blauw is de start van een compleet Tenniskidsprogramma, waarin een kind verschillende tennisniveaus doorloopt. Bij Tenniskids Blauw krijgen de kinderen 10 Lessen van een professionele tennistrainer, die hen spelenderwijs steeds meer leert over tennis. Elke les bestaat uit verschillende oefeningen, zoals tik- en balspelletjes, met en zonder racket. Er wordt met een blauwe tennisbal gespeeld. Deze bal is groter en zachter, waardoor je er makkelijker meespeelt. Aan het einde van de cursus ontvangen alle kinderen een balvaardigheidsdiploma. Superleuk, toch?


Kinderen hebben geen eigen racket of tennisschoenen nodig. Alleen sportschoenen met een niet te grof profiel.


Waar en wanneer
De cursus start op woensdag 10 april van 14.30 -15.30 uur en eindigt op 26 juni bij RTC N.I.P.. (Maastrichterweg 31 te Roermond).
In de meivakantie zullen er geen lessen geven worden. Start nu met Tenniskids Blauw Deelname aan deze cursus kost 65 Euro voor 10 lessen. Het lidmaatschap bij tennisvereniging RTC N.I.P. voor dit jaar is hierbij meteen inclusief, waardoor meegedaan kan worden met vele andere leuke activiteiten, die door de vereniging georganiseerd worden (voor meer informatie kijk op www.rtc-nip.nl).

Aanmelden?
Doe dit vóór 5 april bij jeugdcommissie@rtc-nip.nl onder vermelding van naam, adres, geboortedatum, school en telefoonnummer.
Er zijn 10 plekken beschikbaar!